Hieronder maak je kennis met het team van dapeppa. We zijn allemaal uniek en anders maar in één ding zijn we gelijk; we houden allemaal zielsveel van koekjes.
Wil je ook deel uitmaken van het team kijk dan op de pagina Werken & Stage lopen bij dapeppa.

Het koekenbakkers team van dapeppa, echte liefhebbers van koekjes

Alissa van Veldhuizen
Alissa van VeldhuizenStagiair jan 23 - juli 23
Hi, ik ben Alissa, derdejaars student van de opleiding Food & Business. Eind januari ben ik begonnen bij misschien wel het lekkerste bedrijf van Nederland, Dapeppa. Hier ga ik me bezig houden met het creëren van nieuwe en lekkere producten.
Zelf houd ik erg van bakken en ben ik een echte koekjesmonster. Tijdens mijn stage kan ik dus helemaal losgaan met het ontwikkelen van nieuwe producten, die naast lekker ook erg leuk gaan zijn.
Sander van der Meer
Sander van der MeerKletskop
Hey hallo, ik ben Sander en vanaf begin 2020 Kletskop van dapeppa.
Dennis en ik kennen elkaar al van onze studie aan de Hotelschool Maastricht. Na de Hotelschool ben ik mijn werkzame leven gestart in de hotellerie en heb mijn weg vervolgd via de uitzendbranche naar facilitaire dienstverlening in de zorg met mijn eigen onderneming als eindresultaat.
Gast/klantgerichtheid, gezelligheid, sociaal, verbinden en lekker eten zijn termen die een rode draad vormen door zowel mijn werkzame als privéleven.
Het is ook niet vreemd dat dapeppa me “als een jas” past. Als “Kletskop” houd ik me bezig met commerciële activiteiten en operationele ondersteuning.
Er is altijd iets te vieren!
Janine Bastmeijer
Janine BastmeijerOperationele Krakeling
Sinds april 2014 is Janine Bastmeijer de Operationele Krakeling van dapeppa. Deze creatieve koekjesliefhebber woont in Maarssen samen met haar zoontje Julian (6) en Benjamin (3)
Ze staat niet graag op de foto maar daar is geen ontkomen aan. We zijn veel te trots op haar!
Dennis van Rijen
Dennis van RijenKoekenbakker
Op een dag viel het kwartje: “de lekkerste koekjes, zijn zelfgebakken koekjes”

voor altijd in ons hart.

Sterre Verhoeve
Sterre VerhoeveStagiair Product Ontwikkeling (aug 21 - jan 22)
Hallo allemaal! Ik ben Sterre, 18 jaar oud, en momenteel bezig met het derde jaar van de opleiding Food Commerce and Technology bij Inholland in Amsterdam.
Ik ben een verantwoordelijke en leergierige student die naast het studeren dol is op bakken, daarom ben ik heel erg blij dat ik de komende maanden mag meehelpen als stagiair bij Dapeppa. Het allerleukste vind ik om zoveel mogelijk te weten te komen over een product wat ik nog niet ken en dat ik daarna mijn creativiteit kwijt kan in het bedenken van iets nieuws. Daarom ben ik ook super blij dat ik mij tijdens de stage bezig mag houden met het bedenken van een nieuw brood. Hier heb ik super veel zin in!
Lisa Tavares Monteiro
Lisa Tavares MonteiroStagiair Product Ontwikkeling (aug 21 - jan 22)
Hallo! Ik ben Lisa (21 jaar) en ik woon in Den Haag. Ik ben een 3e jaars studente aan de opleiding Food Commerce & technology op hogeschool Inholland Delft.
De de komende 5 maanden ga ik voor het eerst stage lopen. Op zoek naar een vacature spraken de vrolijke dapeppa-wezentjes mij aan. Na het lezen van het ontstaan van dapeppa en het bekijken van de producten wist ik het zeker. Dit is een match!
Ik ben namelijk een echte foodie en op ben ook vaak te vinden in de keuken om te koken, bakken en natuurlijk eten:)
Tijdens mijn stage kan ik bij dapeppa aan de slag met het ontwikkelen van een broodmix waarbij verse groenten aan toegevoegd kunnen worden. De groenten maken het brood gezond en geeft het brood een lekkere smaak. Na mijn stage periode hoop ik het product in de winkel terug te kunnen zien en daarmee bij te dragen aan het succes van dapeppa!
Jaimy van Steenhoven
Jaimy van SteenhovenStagiair Product Ontwikkeling
Hoi, ik ben Jaimy, de stagiair bij Dapeppa. (feb 21 – jun 21)
Ik ben 23 jaar en doe de opleiding Food & Business in Nijmegen. Deze stage zal mijn afstuderen zijn, dus hierna mag ik mij officieel productontwikkelaar noemen. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en zit ik graag op de racefiets. Dit natuurlijk om mijn andere grote hobby te compenseren: bakken! Ik vind eigenlijk alles leuk om te bakken, en nog leuker om te proeven. Ik hoop jullie dus tijdens mijn stage te kunnen verrassen met leuke nieuwe producten en smaken!
Evien Vrijmoeth
Evien VrijmoethStagiair Happy dapepPost (dec 20 - mrt 21)
Heyhoi,
Evien hier. Als ik ergens blij van word is het wel lekker eten met fijne mensen om me heen en van het maken van mooie dingen. Daarnaast hang ik het liefst op hoogte aan een rots of in de klimhal en ben ik al jaren verliefd op het berglandschap. Ik studeer in het altijd gezellige Den Bosch maar ik vind Amsterdam stiekem geweldig. De komende maanden mag ik het Dapeppost (verpakkings)concept verbeteren.
Dimara Hageman
Dimara HagemanStagiair Koekjesmonster
Hi, ik ben Dimara, en ga als koekjesmonster aan de slag om Dennis te helpen
met het maken van nieuwe smaken. Ik studeer Food & Business aan de HAN
in Nijmegen met een specialisatie in productontwikkeling. Ik hou ontzettend
veel van koken, bakken en lekker eten. Het liefst geef ik mijn eigen draai aan
recepten door te spelen met smaken. Naast bakken en koken ben ik ook
bezig met mijn doel om naar Frankrijk te gaan fietsen, daarom fiets ik elke
dag door weer en wind drie kwartier naar Dapeppa om daar lekker te gaan
koekenbakken!
Sophie Krabbe
Sophie KrabbeStagiair Product Ontwikkeling
Hallo, ik ben Sophie.

Student bij de opleiding Food, Commerce & Technology en ben afgelopen maandag gestart met mijn afstudeerstage bij dapeppa. Naast stage ben ik vaak bij de roeivereniging te vinden en vind ik het heel gezellig om met vrienden te koken en wijntjes te drinken.
Ik ga mij tijdens deze stage bezig houden met nieuwe kansen voor Dapeppa op het gebied van glutenvrije producten. Ik hoop hier veel te kunnen leren en een nieuwe frisse blik te geven voor Dapeppa.

Jeroen van der Kooy
Jeroen van der KooyStagiair Product Ontwikkeling
Hallo allemaal! Ik ben Jeroen (22) en volg de opleiding Voedingsmiddelentechnologie aan de hogeschool InHolland. Hou van sporten, lekker eten maken, heb veel spirit en ben in mijn vrije tijd ook bezig met mijn eigen bedrijf. Ik wil tijdens mijn stage veel leren over de heerlijke producten van Dapeppa en ga zelf een nieuw en lekker product voor dapeppa ontwikkelen. Ik verwacht dat Dennis en ik veel van elkaar zullen leren tijdens dit nieuwe avontuur!
Serra Beentjes
Serra BeentjesStagiair Koekjesmonster
(stagiair sept 2018 – feb 2019)
Hoi allemaal! Ik ben Serra, 18 jaar oud en ik kom uit Beverwijk. Ik zit op dit moment in het 3e jaar van de opleiding Food, Commerce & Technology. Ik ga voor de komende 20 weken stage lopen bij dapeppa. Ik ga mij bezig houden met het ontwikkelen van een mogelijk nieuw product: een eiwitrijke proteïne bar. En wat heb ik er zin in! Als jullie deze binnenkort voorbij zien komen, dan weten jullie wie het bedacht heeft. Tevens ga ik de voedingsclaims op de producten van dapeppa in kaart brengen.
Michelle Daans
Michelle DaansStagiair Koekjesmonster
(Stagiair sept 18 – jan 19)
Ik ben Michelle Daans, 23 jaar oud en woon in Almere. Begin september 2018 start ik voor 5 maanden als stagiaire bij dapeppa. Op dit moment ben ik bezig met mijn studie Food Commerce & Technology aan Inholland Amsterdam. Een van mijn favoriete dingen om te doen is bakken, hoe leuk is het dan om te werken met bakproducten?! Zo kwam ik al snel uit bij een stage bij dapeppa. Al snel kreeg ik het gevoel dat dappepa mij een leuke gevarieerde stage kon bieden. Het zou hierbij gaan om een onderzoeksstage, dit is met een specifieke opdracht. De opdracht is om een low-carb koekje te ontwikkelen. Een hele uitdaging dus!
Alex Warmerdam
Alex Warmerdamnieuwsgierig talent
(stagiair jan – jun 2018)
Hi! Ik ben Alex, derdejaars Voeding en Diëtetiek student van de Hogeschool van Amsterdam. Het liefst maak ik voor mijn vrienden een lekker gerecht of taartje dat we samen kunnen opeten. Verder ben ik heel nieuwsgierig naar nieuwe foodconcepten waar mensen blij van worden.
Quint Kames
Quint KamesOndernemend talent
Ik ben Quint en heb stage gelopen bij dapeppa in de eerste helft van 2018. Ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij dapeppa ga ik mij de komende tijd bezighouden met het ontwikkelen van een nieuw product. Wat dat product zal zijn is nog even geheim. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het experimenteren met nieuwe recepten voor mijn blog. Dit zijn vaak speciale dieetrecepten waarbij ik mij aan strikte richtlijnen moet houden. Het is voor mij dan ook een verademing dat ik bij dapeppa de komende periode volledig kan richten op het ontwikkelen van een product waar smaak het belangrijkste is! (voor opstaat)
Iris van den Heuvel
Iris van den HeuvelAanstormend Talent
Mijn naam is Iris van den Heuvel en ik studeer Food Innovation aan de HAS in Den Bosch. Ik houd erg van gezelligheid en lekker eten. Ben graag in de keuken te vinden om wat lekkers te bakken en ik zal mij dan ook aankomende periode bezig houden met het bakken van nieuwe innovatieve koekjes.
Melissa Bozdana
Melissa BozdanaAanstormend Talent
(Melissa was stagiair bij dapeppa in 2017/18)
Mijn naam is Melissa en ik liep van september tot februari stage bij Dapeppa. Ik studeer voedingsmiddelentechnologie in Amsterdam en mijn missie is om een restproduct te verwerken in een van de producten van Dapeppa. Sinds ik klein ben sta ik al in de keuken en heb mijn kookkunsten van mijn moeder. Ik vind duurzaamheid een belangrijk aspect en daarom ga ik alles uit te kast halen om een geweldig eindproduct voor jullie te creëren.
Jamilla van der Geest
Jamilla van der GeestAanstormend Koektalent
Mijn naam is Jamilla en ik liep van maart tot juli 2017 stage bij Dapeppa. Ik volg de opleiding voeding en diëtetiek in Amsterdam waar ik de richting New Product Management heb gekozen. Ik ben dol op koken en bakken, en vind het ook niet erg om alles daarna zelf op te eten. Ook vind ik het leuk om naar kook programma’s te kijken, 24 Kitchen staat dan ook vaak aan bij mij. Ik heb veel zin in deze leuke stage en hoop er het beste uit te kunnen halen.
Renzo Reinders
Renzo ReindersAanstormend Koekjesmonster
Mijn naam is Renzo en ik ben student voedingsmiddelentechnologie in Amsterdam. Zelf ben ik dol op koekjes en bak het liefst dag en nacht. Soms gaat het zelfs zo ver dat ik liever ontbijt met koekjes dan met brood. Aankomende maanden ga ik mijn best doen om nieuwe koekjes te ontwikkelen en hoop deze snel te kunnen delen!
(Stage aug 2016 – jan 2017)
Hannah Schatorjé
Hannah SchatorjéTop Koektalent
Ik ben Hannah Schatorjé, 20 jaar en ga komende maanden tot maart aan de slag bij Dapeppa! Ik studeer Food Innovation Marketing and Business aan de HAS in Den Bosch. Dit jaar is voor mij best speciaal aangezien ik nu in Amsterdam woon voor mijn toffe stage hier en daarna verder ga naar het buitenland! Ik hou heel erg van lekker kletsen met mensen (kan wel handig zijn binnen de marketing) en ook HEEL erg van alles wat zoet is! Een echte zoete kletskop dus!
Cherona Luttik
Cherona LuttikOud Stagiair
Cherona liep stage bij dapeppa van februari tot en met juni 2016

Als Zaankanter ben ik geboren met koekjesdeeg in mijn bloed. Een van mijn eerste herinneringen is toen ik van mijn opa, de vrachtwagenchauffeur, een emmer gesmolten chocolade voor mijn neus kreeg, en hier mijn hele armen in mocht steken en vervolgens mocht aflikken. Een écht koekjesmonster dus, en nu ook tot eind juni officieel koekjesmonster bij Dapeppa!

Linda Visser
Linda VisserOud stagiair koekjesmonster 'Special Product'
Linda liep stage bij dapeppa van september 2015 tot en met januari 2016.
Linda woont in Amsterdam en studeert Food, Commerce en Technology. Ze heeft een grote liefde voor eten en vooral voor koekjes. Meer dan eens werd ze al een koekjesmonster genoemd maar nu is dit officieel gemaakt bij dapeppa.
Carmen Maanders
Carmen Maandersoud stagiair Kletskop
Carmen liep stage bij dapeppa van september 2015 tot en met januari 2016.
Carmen is 4e jaars student voeding & diëtetiek aan de hogeschool van Amsterdam. Ze ontfermde zich oa over de marketing en communicatie bij dapeppa. Ze is gek op bakken, Duo Penotti en houd van gezellige mensen en feestjes.
Heidewietska
HeidewietskaOperationele Krakeling tijdens zwangerschapsverlof van Janine
Tijdens het zwangerschapsverlof van Janine mochten wij genieten van Heidi.
Heidi is bedenker en eigenaar van HEidEWietsKa.
Aafke Kloos
Aafke KloosAllereerste Stagiair
Even voorstellen: Dit is Aafke, de aller eerste stagiair van dapeppa ❤.Ze studeert Food Design & innovation aan de HAS hogeschool en had haar oriënterende stage bij dapeppa in 2013