Hieronder maak je kennis met het team van dapeppa. We zijn allemaal uniek en anders maar in één ding zijn we gelijk; we houden allemaal zielsveel van koekjes.
Wil je ook deel uitmaken van het team kijk dan op de pagina Werken & Stage lopen bij dapeppa.
Het koekenbakkers team van dapeppa, echte liefhebbers van koekjes

Zelf houd ik erg van bakken en ben ik een echte koekjesmonster. Tijdens mijn stage kan ik dus helemaal losgaan met het ontwikkelen van nieuwe producten, die naast lekker ook erg leuk gaan zijn.

Dennis en ik kennen elkaar al van onze studie aan de Hotelschool Maastricht. Na de Hotelschool ben ik mijn werkzame leven gestart in de hotellerie en heb mijn weg vervolgd via de uitzendbranche naar facilitaire dienstverlening in de zorg met mijn eigen onderneming als eindresultaat.
Gast/klantgerichtheid, gezelligheid, sociaal, verbinden en lekker eten zijn termen die een rode draad vormen door zowel mijn werkzame als privéleven.
Het is ook niet vreemd dat dapeppa me “als een jas” past. Als “Kletskop” houd ik me bezig met commerciële activiteiten en operationele ondersteuning.
Er is altijd iets te vieren!
Ze staat niet graag op de foto maar daar is geen ontkomen aan. We zijn veel te trots op haar!
voor altijd in ons hart.

Ik ben een verantwoordelijke en leergierige student die naast het studeren dol is op bakken, daarom ben ik heel erg blij dat ik de komende maanden mag meehelpen als stagiair bij Dapeppa. Het allerleukste vind ik om zoveel mogelijk te weten te komen over een product wat ik nog niet ken en dat ik daarna mijn creativiteit kwijt kan in het bedenken van iets nieuws. Daarom ben ik ook super blij dat ik mij tijdens de stage bezig mag houden met het bedenken van een nieuw brood. Hier heb ik super veel zin in!

De de komende 5 maanden ga ik voor het eerst stage lopen. Op zoek naar een vacature spraken de vrolijke dapeppa-wezentjes mij aan. Na het lezen van het ontstaan van dapeppa en het bekijken van de producten wist ik het zeker. Dit is een match!
Ik ben namelijk een echte foodie en op ben ook vaak te vinden in de keuken om te koken, bakken en natuurlijk eten:)
Tijdens mijn stage kan ik bij dapeppa aan de slag met het ontwikkelen van een broodmix waarbij verse groenten aan toegevoegd kunnen worden. De groenten maken het brood gezond en geeft het brood een lekkere smaak. Na mijn stage periode hoop ik het product in de winkel terug te kunnen zien en daarmee bij te dragen aan het succes van dapeppa!

Ik ben 23 jaar en doe de opleiding Food & Business in Nijmegen. Deze stage zal mijn afstuderen zijn, dus hierna mag ik mij officieel productontwikkelaar noemen. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en zit ik graag op de racefiets. Dit natuurlijk om mijn andere grote hobby te compenseren: bakken! Ik vind eigenlijk alles leuk om te bakken, en nog leuker om te proeven. Ik hoop jullie dus tijdens mijn stage te kunnen verrassen met leuke nieuwe producten en smaken!

Evien hier. Als ik ergens blij van word is het wel lekker eten met fijne mensen om me heen en van het maken van mooie dingen. Daarnaast hang ik het liefst op hoogte aan een rots of in de klimhal en ben ik al jaren verliefd op het berglandschap. Ik studeer in het altijd gezellige Den Bosch maar ik vind Amsterdam stiekem geweldig. De komende maanden mag ik het Dapeppost (verpakkings)concept verbeteren.

met het maken van nieuwe smaken. Ik studeer Food & Business aan de HAN
in Nijmegen met een specialisatie in productontwikkeling. Ik hou ontzettend
veel van koken, bakken en lekker eten. Het liefst geef ik mijn eigen draai aan
recepten door te spelen met smaken. Naast bakken en koken ben ik ook
bezig met mijn doel om naar Frankrijk te gaan fietsen, daarom fiets ik elke
dag door weer en wind drie kwartier naar Dapeppa om daar lekker te gaan
koekenbakken!

Student bij de opleiding Food, Commerce & Technology en ben afgelopen maandag gestart met mijn afstudeerstage bij dapeppa. Naast stage ben ik vaak bij de roeivereniging te vinden en vind ik het heel gezellig om met vrienden te koken en wijntjes te drinken.
Ik ga mij tijdens deze stage bezig houden met nieuwe kansen voor Dapeppa op het gebied van glutenvrije producten. Ik hoop hier veel te kunnen leren en een nieuwe frisse blik te geven voor Dapeppa.


Hoi allemaal! Ik ben Serra, 18 jaar oud en ik kom uit Beverwijk. Ik zit op dit moment in het 3e jaar van de opleiding Food, Commerce & Technology. Ik ga voor de komende 20 weken stage lopen bij dapeppa. Ik ga mij bezig houden met het ontwikkelen van een mogelijk nieuw product: een eiwitrijke proteïne bar. En wat heb ik er zin in! Als jullie deze binnenkort voorbij zien komen, dan weten jullie wie het bedacht heeft. Tevens ga ik de voedingsclaims op de producten van dapeppa in kaart brengen.

Ik ben Michelle Daans, 23 jaar oud en woon in Almere. Begin september 2018 start ik voor 5 maanden als stagiaire bij dapeppa. Op dit moment ben ik bezig met mijn studie Food Commerce & Technology aan Inholland Amsterdam. Een van mijn favoriete dingen om te doen is bakken, hoe leuk is het dan om te werken met bakproducten?! Zo kwam ik al snel uit bij een stage bij dapeppa. Al snel kreeg ik het gevoel dat dappepa mij een leuke gevarieerde stage kon bieden. Het zou hierbij gaan om een onderzoeksstage, dit is met een specifieke opdracht. De opdracht is om een low-carb koekje te ontwikkelen. Een hele uitdaging dus!

Hi! Ik ben Alex, derdejaars Voeding en Diëtetiek student van de Hogeschool van Amsterdam. Het liefst maak ik voor mijn vrienden een lekker gerecht of taartje dat we samen kunnen opeten. Verder ben ik heel nieuwsgierig naar nieuwe foodconcepten waar mensen blij van worden.



Mijn naam is Melissa en ik liep van september tot februari stage bij Dapeppa. Ik studeer voedingsmiddelentechnologie in Amsterdam en mijn missie is om een restproduct te verwerken in een van de producten van Dapeppa. Sinds ik klein ben sta ik al in de keuken en heb mijn kookkunsten van mijn moeder. Ik vind duurzaamheid een belangrijk aspect en daarom ga ik alles uit te kast halen om een geweldig eindproduct voor jullie te creëren.


(Stage aug 2016 – jan 2017)

Als Zaankanter ben ik geboren met koekjesdeeg in mijn bloed. Een van mijn eerste herinneringen is toen ik van mijn opa, de vrachtwagenchauffeur, een emmer gesmolten chocolade voor mijn neus kreeg, en hier mijn hele armen in mocht steken en vervolgens mocht aflikken. Een écht koekjesmonster dus, en nu ook tot eind juni officieel koekjesmonster bij Dapeppa!
Linda woont in Amsterdam en studeert Food, Commerce en Technology. Ze heeft een grote liefde voor eten en vooral voor koekjes. Meer dan eens werd ze al een koekjesmonster genoemd maar nu is dit officieel gemaakt bij dapeppa.
Carmen is 4e jaars student voeding & diëtetiek aan de hogeschool van Amsterdam. Ze ontfermde zich oa over de marketing en communicatie bij dapeppa. Ze is gek op bakken, Duo Penotti en houd van gezellige mensen en feestjes.

Heidi is bedenker en eigenaar van HEidEWietsKa.
