dapeppa in zijn kleine keukenIn het begin bakte dapeppa vanuit zijn eigen kleine keukentje. Alle experimenten werden daar gedaan en de buren stonden regelmatig aan de deur te kloppen. “Wat ruikt er hier toch zo lekker?”

Al gauw kon dapeppa gebruik maken van de keuken van zijn goede vriend Jeffrey Schoeman. Jeffrey en zijn vrouw Cindy waren destijds eigenaar van het restaurant Korianders in Rhenen. Op maandag en dinsdag was het restaurant echter gesloten en mocht er van de professioneel uitgeruste keuken gebruik gemaakt worden. Inmiddels is Jeffrey eigenaar van Herberg de Zoelensche Brug. Hij staat nog steeds bij in het ontwikkelen van de ideeën en recepten.

Waar bakt dapeppa de koekjes?

koekjesbakkerij van dapeppa

De afstand Rhenen – Amsterdam zorgde ervoor dat in december 2011 een locatie in de buurt van Amsterdam gezocht werd. Vanaf dat moment is de dapeppa’s koekjesbakkerij gevestigd in Amstelveen.

Sinds januari 2015 heeft dapeppa ook zijn kantoortje hier gevestigd. We noemen het da Office

Hoe en waar worden de koekjespotten gevuld?

koekjespotten vullen dapeppa

Koekjespotten vullen gebeurt volledig met de hand en een paar hulpmiddelen. We zorgen ervoor dat iedere pot met zorg en aandacht gevuld word. De ingrediënten worden afgewogen en daarna in de potten gedaan.

We zijn er van overtuigd dat je kunt zien en proeven dat dapeppa’s koekjespotten met aandacht zijn gevuld door vrolijke mensen.

In het eerste jaar werden alle potten gevuld door Dennis en vele gast koekenbakkers (vrienden). Totdat het moment kwam dat de vraag groter werd en we extra hulp moesten zoeken. Vanaf eind 2012 werken we nou samen met Sociale Werkvoorzieningen.