De kracht van koekjes.

Koekjes hebben iets magisch. Ze brengen mensen bij elkaar, breken het ijs en zijn sympathiek. Zelf gebakken koekjes geven nog eens een extra ervaring. Alleen al de geur die vrijkomt tijdens het bakken is onweerstaanbaar lekker.

Knuffel van Dapeppa, dapeppa company

Ben je opzoek naar een geschenk om je relaties en medewerkers positief te verrassen? Zoek je een echt uniek product waarbij je klanten ook nog eens hun vingers aflikken?

We maken graag originele persoonlijke geschenken op maat. Dit hebben we al voor verschillende bedrijven gedaan. Allemaal met als doel om de harten van je klanten en medewerkers te raken.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen bel ons (Sander 06 80063535 of Dennis 06 50845466) voor de mogelijkheden of stuur een bericht zodat wij je kunnen helpen bij de mogelijkheden.

Wat kunnen we allemaal voor je kunnen doen:

Gepersonaliseerd cadeau

Verzendservice

Verjaardagservice

Gepersonaliseerd cadeau

We kunnen de Dapeppa producten op verschillende manieren voor je personaliseren. Van het toevoegen van een persoonlijke tekst tot een compleet in je huisstijl uitgevoerd cadeau.

Verzendservice

Wil liever geen tijd besteden aan zelf verzamelen, verzendklaar maken en versturen? Ook dat doen we graag voor je met behulp van de dapeppa verzendservice.

Dapeppa verstuurt jouw bakmix cadeau naar jouw collega’s, medewerkers en relaties. Het enige wat je hoeft te doen is je cadeaus samenstellen en ons de adressen aan te leveren.

Wij verzorgen de verzending voor kleine en grote aantallen.

Verjaardagservice

Bij Dapeppa zijn we dol op feestjes.

Met de dapeppa’s verjaardagservice vergeet je nooit meer een verjaardag van je collega’s, medewerker of relaties.

Eén keer regelen en wij zorgen voor de rest. Heel attent en super gemakkelijk.

Social Return bij dapeppa

Organisaties die social return op een sociaal ondernemende manier willen invullen of op zoek zijn naar mogelijkheden voor sociaal inkopen kunnen ook terecht bij dapeppa. Samen kunnen we zoveel mogelijk maatschappelijke meerwaarde creëren en werkloosheid terugdringen. The Social Impact Factory helpt ons hierbij.

dapeppa is partner van:

the Social Impact Factory